Cadeau voor 2023!

Stel me jouw vraag over voeding

Voeding is belangrijk, daarom kan je er nooit genoeg over weten!

Voeding is mijn passie. Wie mij kent, weet dat ik die passie graag deel met anderen. Bovendien schrijf ik ook graag over voeding. Deze passies resulteerden in een recept voor een nieuwjaarscadeau.  Jij mag me een vraag stellen over voeding en daar krijg je dan een persoonlijk antwoord op!

 

 
cadeautjestijd

Voeding is meer dan louter brandstof; het is meer dan wat calorieën in je mond stoppen.

Voeding is de motor van je gezondheid. De voordelen van aangepaste voeding kan je vergelijken met de schoenen van Messi!

Lionel Messi is het voetbaltalent van zijn generatie. Stel je voor dat Messi tijdens de WK-finale aan de aftrap kwam met een paar rubberlaarzen aan zijn voeten in plaats van zijn op maat gemaakte voetbalschoenen. Zou hij dan ook gescoord hebben en zijn  land naar de overwinning gebracht hebbben?

Net zoals goed zittende schoenen maakt voeding het verschil tussen je gewoon voelen of je super in je vel voelen.

 

Wil jij ook het beste in jezelf naar boven halen?

Stel me daarom jouw persoonlijke vraag over voeding!

Enkele spelregels voor deze vragenronde

 • Stuur je vraag door voor 31 december 2022 via een bericht op de contactpagina van deze website. De directe link naar de contactpagina is: https://dietistehilde.be/contacteer-mij/
 • Per e-mailadres mag je 1 vraag doorsturen.
 • Uiteraard kost mijn antwoord je niks. Het is immers een cadeau!
 • Hoe meer vragen hoe liever! Ik ben namelijk verzot op vragen. Ze zetten me ertoe aan om scherp en kritisch te blijven!
 • Uiteraard gaat je vraag over eten/voeding/diëten in de heel ruime zin van het woord (dus geen  vragen over voetbal 🙂 ).

  Alle vragen over psychologische, ecologische, financiële en biologische aspecten van voeding, eetstoornissen, emotie eten, eetbuien, allergie of intolerantie aan voeding, verteringsproblemen, zelfbeeld en de ideale maten, .. zijn welkom.

 • Doordat ik me gespecialiseerd heb in voeding bij maag- en darmproblemen, voedingsallergie, voedingsintolerantie, prikkelbare darm en spijsverteringsproblemen kan ik je vragen in deze voedingsdomeinen beantwoorden. Ook vragen over emotioneel eten en eetbuien behoren tot mijn expertise.

 • Vragen over sportvoeding, veganistische voeding of voedingsvragen die niet gerelateerd zijn aan het maag- en darmstelsel (vb. nieraandoeningen en voeding) zal ik niet beantwoorden, omdat dit niet behoort tot mijn expertise.
 • Ik groepeer gelijkaardige vragen en maak daar een artikel over. Uiteraard doe ik dat met respect voor je anonimiteit. Ik vermeld dus zeker nooit je gegevens of gebruik fictieve namen.
 • Zorg zeker dat je een geldig e-mailadres doorgeeft zo kan ik je een persoonlijk bericht sturen als ik je vraag beantwoord heb. Ik stuur je via die weg ook een bericht als ik geen antwoord kan geven op je vraag!
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *