Diëtiste in Geraardsbergen en omgeving: gespecialiseerd in gezond eten, emo-eten, allergieën en intoleranties, FODMAP-arm dieet

Dietiste

 

Dietiste in Geraardsbergen en omgeving. Mijn expertise: Eten en genieten zonder dieet/Blije buik

Maak kennis met diëtiste Hilde in Geraardsbergen en omgeving

Bij mijn diëtistenpraktijk in Geraardsbergen kan je terecht:

  • Aals je wil eten en genieten zonder dieet. Zodat je je goed in je vel voelt zonder weegschaal of dieet.
  • Ik help je bij buikklachten veroorzaakt door voedingsallergie, voedingsintolerantie, coeliakie, diarree, constipatie of een prikkelbare darm.

Ik zie voornamelijk patiënten uit de regio Geraardsbergen, Lierde, Ninove, Brakel, Zottegem, Oudenaarde, Zwalm voor professioneel voedingsadvies. Ook patiënten van over de taalgrens (Ghoy, Lessines, Deux-Acren) ziek ik vaak in mijn praktijk.

Specialisaties diëtiste Hilde: gezonde voeding, emo-eten, allergieën en intoleranties, FODMAP-arm dieet (prikkelbare darm)

In mijn praktijk in Geraardsbergen kan je terecht voor professioneel voedingsadvies. Ik ben een erkende diëtiste en help je bij de volgende vragen:

Voeding voor een gezonde levenstijl

Je kan bij mij terecht met al je vragen over gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Ik kijk steeds ruimer dan eten alleen. Gezond leven is meer dan gezond eten! Elk voedingsadvies is maatwerk en is afgestemd op jouw persoonlijke behoeften!

Emo-eten

  • Worstel je al je hele leven met je gewicht?
  • Heb je al allerlei allerlei diëten geprobeerd zonder blijvend gewicht te verliezen?
  • Je weet ondertussen al alles over gezonde voeding, maar slaagt er niet in om dat toe te passen?

Bij emotioneel eten heb heb je een verstoorde relatie met eten. Je denkt vaak in termen van alles of niets. Ofwel ben je de hele tijd in dieetmodus, ofwel zeg je foert (Het is nu toch al om zeep voor vandaag of deze week.

Ook voor allergie en intolerantie is er een diëtiste in de ruime omgeving van Geraardsbergen

Ik heb me gespecialiseerd in de begeleiding van allergie en intoleranties. Heb je een allergie aan koemelkeiwit, ei, vis of andere allergenen? Kreeg je de diagnose coeliakie, lactose-intolerantie, fructose intolerantie dan geef ik je advies zodat je dieet kan volgen dat volledig aangepast is aan jouw situatie. Door een gepersonaliseerde aanpak verminderen we de kans op voedingstekorten op lange termijn.

De behandeling van een allergie of intolerantie laat je best over aan een gespecialiseerde allergiediëtist. Doordat ik over voldoende gespecialiseerde kennis beschik (opleidingen voortdurende bijscholing ben ik erkend als Allergiediëtist.

Begeleiding bij het FODMAP-arm dieet in Geraardsbergen en omgeving

Dit dieet geeft de beste resultaten bij de behandeling van spastisch colon of prikkelbare darm. Meer dan 80 % van de patiënten bereikt een verbetering van zijn klachten door vaak kleine aanpassingen in hun voeding. Wil je eindelijk rust in je buik? Wil je af van een opgeblazen gevoel, buikpijn of winderigheid? Laat dan eens naar je voeding kijken. Bij 50 tot 84 % van de patiënten blijkt hun dagelijks eten de hoofdoorzaak te zijn van spastisch colon.

Samen met een aantal andere zelfstandige diëtisten zorg ik ervoor dat het FODMAP-arm dieet op een correcte manier wordt toegepast. Op die manier kunnen we zoveel mogelijk mensen met prikkelbare darm helpen om hun klachten door voeding onder controle te krijgen.

Tarieven diëtiste Hilde in Geraardsbergen

In mijn tarievenlijst vind je informatie over de verschillende soorten consultaties en trajecten.

Afspraak bij diëtiste Hilde in Geraardsbergen?

Je kan eenvoudig een afspraak boeken in mijn online agenda. Of bel naar 0489/05 73 19.

Wil je meer informatie? Vul dan het contactformulier in onderaan deze pagina.

 

Ja! Ik wil graag professionele begeleiding door een gespecialiseerde diëtiste!

Leg vandaag je afspraak vast in mijn online agenda.

Heb je bijkomende vragen?

Stuur me je vraag door via het contactformulier.