Ja, ik heb je lief – 19/09/2020

Vreugde en liefde moet je delen. Liefst zou je momenten van diep geluk inpakken en koesteren voor later. Ik pak momenten die me raken graag in met woorden. Met deze blog op mijn website wil ik voorkomen dat deze dag ooit verloren zou lopen in De hectaren van het geheugen (Herman de Coninck).

19 september 2020 was een overgetelijke dag: het huwelijk van onze jongste zoon Laurens met zijn allerliefste Céline. Door Corona hebben ze hun plannen moeten bijstellen, want grote feesten waren verboden.

Het was een dag vol warmte en liefde met de mensen die we het liefste zien. Bij aankomst van het bruidspaar klonk er een ontroerend stukje live muziek. Een duo van klarinet en gitaar gespeeld door een liefdevol duo.

Aankomst bruidspaar – live muziek Fleur en Simon

Er is gespeecht vanuit het hart. Er zijn tranen van geluk gevloeid.
Vanaf 19/09/2020 schrijven Céline en Laurens een nieuw hoofdstuk in hun verhaal.

Blijf elkaar graag zien. Ik wens het jullie toe met de woorden van Stef Bos:

Was ik maar het bloed

Dat door jouw lichaam stroomt

Dan sliep ik in jouw hart

En ik woonde in jouw hoofd

Want ik heb je lief

Ik heb je liever

Liever dan mijn leven

Dan om het even wat

Ik, ik heb je lief

Ik heb je liever

Liever liefste

Elke dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *