Ontbijt in de zon

Ontbijt in de zon zorgt voor een echte energieboost.
Ik maakte een simpele havermoutpap met banaan, koolzaadolie en kersen.
Het concert van de vogels kreeg ik er gratis bij!

Het ontbijt was in een handdomdraai klaar. De havermout had ik de avond voordien klaargezet in de koelkast. Ik vulde een kommetje met 200 ml halfvolle melk en 40 gram havermout.


\’s Morgens zette ik het kommetje 2 minuten in de microgolf. Door het opwarmen wordt de havermoutpap wat vaster van structuur. Daarna mengde ik een eetlepel koolzaadolie door de pap. Door de koolzaadolie blijf je langer verzadigd en vooral: je krijgt er een portie gezonde vetten mee binnen.
Onderusen sneed ik de banaan en spoelde ik de kersen af.

En nadien: genieten van een snel en lekker ontbijt in de zon!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *