Praktisch

Meebrengen tijdens de eerste consultatie

Je kan de volgende zaken meebrengen tijdens je eerste consultatie:

  • Verwijsbrief huisarts of specialist (indien van toepassing)
  • Identiteitskaart
  • Recent bloedonderzoek indien je daarover beschikt
  • Lijst medicatie
Kom je graag goed voorbereid naar je eerste consultatie?
Hou gedurende 3 dagen een eetdagboek bij (2 weekdagen en 1 weekenddag). Hierin noteer je alles wat je eet en drinkt en geef je de hoeveelheden aan (1 kopje water, 2 soeplepels aardappelen, …). Noteer ook de tussendoortjes. Op die manier kunnen we jouw voeding tijdens de eerste consultatie in kaart brengen en krijg je sneller persoonlijk advies.

Betaalmogelijkheden

In de praktijk is er geen Bancontact toestel. Je betaalt cash of mobiel met je smartphone.

Pakketten kunnen via overschrijving betaald worden binnen de 7 dagen na het afsluiten van het pakket.

Annuleren van de afspraak

Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur voor de afspraak, zo kan iemand anders jouw plaats nog innemen. Je annuleert zelf je afspraak in de online agenda of je belt naar de praktijk. Indien ik op dat moment de telefoon niet beantwoord, laat je een bericht na op het antwoordapparaat. Indien je je afspraak minder dan 48 uur van tevoren annuleert, wordt deze voor 50 % aangerekend. Indien je zonder verwittiging afwezig bent, wordt de consultatie voor 100 % aangerekend.

Iedereen kan ziek worden. Indien je tijdens de volgende consultatie een doktersbriefje voorlegt, zal de laattijdige annulatie van de betreffende consultatie niet in rekening gebracht worden.