testimonial

Testimonial: wat zeggen mijn patiënten?

"Hilde neemt altijd tijd om te luisteren, toont enorm veel empathie en oordeelt nooit. Ik voel me er steeds weer begrepen of ik nu goed ben bezig geweest of niet."

"Bij de eerste sessie volgend op de intake, een heel grondig voorbereid en uitgebreid pakket aan informatie gekregen en een heleboel nuttige tips. Ik ga er alvast met veel enthousiasme aan de slag hiermee."

"Heel tevreden, klaar en duidelijke uitleg inzake lactose intolerantie met info over te gebruiken producten."

"Ik wil je even een update geven omtrent mijn eetgewoonten. Stap per stap probeer ik dingen te vervangen en ik heb opgemerkt dat dit een heel positief effect heeft op mijn darmen. We zijn nog maar 2 weken verder en het gaat al veel beter!"

"Zeer goede informatie en uitleg."

"Veel tips, toffe receptjes en duidelijke informatie."

"Het was een aangenaam gesprek waaruit ik veel geleerd heb."

"Nogmaals bedankt om me te helpen. Er is een andere wereld opengegaan, een wereld van genieten, wel wat anders dan voorheen maar ik hoef nu niet bang meer te zijn om buiten te komen, om op vakantie te gaan met vrienden. Echt bedankt "

"Hilde is een toffe madam . Ze legt je geen dieet op maar legt uit dat er andere voedingsmiddelen zijn die beter zijn. "

"Het doel van mijn afspraak was om meer informatie en tips te krijgen omtrent glutenintolerantie/coeliakie & deze heb ik ook uitgebreid gekregen: websites met glutenvrije producten, een hele lijst van producten die wel en niet mogen, tips omtrent kruisbesmetting, lijsten per winkel met glutenvrije producten, glutenvrije recepten en aanpassingen van recepten die ik had meegenomen. Alles was klaar en duidelijk. Ik heb zelfs een doosje glutenvrije koekjes, kortingsbonnen en een doosje om een kiwi in weg te steken gekregen. Ik ben tevreden van de consultatie. "

"Aangename mevrouw met een goed luisterend oor en zonder opdringerigheid. Ik kreeg goed gedocumenteerde informatie en tips voor mijn eigen specifieke problematiek. Bedankt hiervoor. "

"Ik kom er telkens met goeie raad en veel motivatie buiten. Bedankt Hilde. "

"Dank je wel, Hilde! Voor de goede begeleiding van mijn prikkelbare darmsyndroom. Ik ben zeer tevreden over je stappenplan, goede raad en opvolging".