Op het goede spoor met een succestraject

Voel je goed in je vel voor de rest van je leven!

Je wil graag een verandering aan je levenstijl want je bent het echt beu dat de kilo’ s steeds terugkomen.
Je kan genoeg redenen verzinnen om alles bij het oude te laten.
Moet er echt iets veranderen en wil je succesvol gewicht verliezen?
Stap dan samen met je diëtist in een succestraject.

Twijfel je tussen de verschillende trajecten? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek of tijdens het intakegesprek bekijken we samen de mogelijkheden.

Doel traject: motivatie is de motor voor verandering!

De ervaring leert dat er voldoende tijd nodig is om een nieuwe levensstijl met een gezond gewicht te bereiken. Door de consultaties aan te bieden in trajectvorm blijf je gemotiveerd. Je kiest resoluut voor verandering en je gunt jezelf de tijd om die verandering te bereiken. De inhoud en de spelregels voor de trajecten vind je hier.

Voordelen traject

 • Je gaat een engagement aan met jezelf om echt te veranderen. Je gunt jezelf daarvoor voldoende tijd.
 • Een traject is geen rechte lijn en soms is er eens een terugval. In een traject leer je omgaan met terugval of nieuwe uitdagingen.

Hoe laat ik mijn traject lukken?

Vergelijk een traject gezonde levensstijl met bergbeklimmen. Een klimmer geraakt nooit in 1 dag op de top van de Kilimanjaro. Daar gaat veel planning aan vooraf. De klimmer moet zich fysiek en mentaal voorbereiden. De fysieke voorbereiding houdt in dat hij ervoor zorgt dat zijn lichaam in topvorm is. Door de mentale voorbereiding kan hij omgaan met slecht weer en tegenslagen. De vraag voor de klimmer is niet: “Ga ik de top halen?”, maar “Hoe ga ik de top halen”.

Wil je gewicht verliezen dan is de vraag niet: “Zal het me lukken?”, maar “Hoe pak ik het aan?”.

Je staat er niet alleen voor

Een bergbeklimmer staat er niet alleen voor. Een sherpa klimt met hem mee en begeleidt hem naar de top.

Tijdens een traject gezonde levensstijl sta je er ook niet alleen voor. Je diëtist coacht en motiveert je naar je doel. Je boekt resultaat doordat je tijdens het volledige traject professioneel begeleid wordt.

Vergeet dieet! Eet!

Extra gewicht komt er geleidelijk bij. Ook afvallen is een geleidelijk proces, daarom levert een crashdieet alleen maar frustratie op. Het is niet de bedoeling dat je op dieet gaat of dat je jezelf uithongert of lijstjes van verboden voedingsmiddelen opstelt.

Omdat je gewoon moet geraken aan een gezonde levensstijl kan je geen onmiddellijke resultaten verwachten. Veranderingen in je voeding en levensstijl moeten een gewoonte worden. Alleen op die manier krijg je resultaat op langere termijn en krijg je je gewicht onder controle.

De enige manier om gewicht te verliezen is stoppen met diëten en je levensstijl te veranderen. En bij die levensstijl hoort lekker eten!

Spelregels trajecten

 • Het tarief voor het traject blijft ongewijzigd tijdens de duur van het traject.
 • Je betaalt het volledige traject tijdens of uiterlijk 3 dagen na de eerste consultatie.
 • Regelmatige opvolging is belangrijk om een nieuwe levensstijl aan te leren. Daarom neem je het traject op in een bepaalde tijdspanne.
  Na de eerste consultatie vervolledig je traject 1 in een periode van 3 maanden, traject 2 doorloop je in een periode van 6 maanden en traject 3 duurt ongeveer 10 maanden.
  De datum van de eerste consultatie geldt als startdatum voor het traject.
 • Ongebruikte consultaties van een traject worden niet terugbetaald.
 • Wat na het traject? Blijf ook na het traject fit voor de rest van je leven!
  Dan kan je na traject 1 kiezen voor losse consultaties (30 euro/consultatie).
  Na traject 2 of 3 kan je ook kiezen voor een motivatiepakket  van 5 consultaties (€ 125 ipv € 150).
 • De opvolgconsultaties of een motivatiepakket zijn een ideale gelegenheid om nieuwe recepten te krijgen of nieuwe producten te ontdekken! Je kan er ook al je voedingsvragen stellen. Zo blijf je steeds up to date op gebied van voeding!