You never walk alone

Hoorde je al eens de hymne You never walk alone zingen in een voetbalstadion? Wat een energie gaat daarvan uit! Iedereen zingt op zijn eigen manier, maar iedereen heeft hetzelfde doel voor ogen. Letterlijk en figuurlijk.

class=wp-image-3572/

Elke supporter heeft maar één doel: de overwinning van hun club. Het enthousiame van de supporters motiveert bovendien de spelers op het veld. Voetballers geven toe beter te spelen indien het stadion vol zit.

Steun krijgen is niet alleen belangrijk op sportief gebied. Ook wie start met een nieuwe levenstijl of anders wil gaan eten, heeft behoefte aan supporters. Het is een goed plan om vrienden, familie, kennissen en buren te vertellen wat je van plan bent. Op die manier kunnen ze je helpen als je je doel uit het oog dreigt te verliezen.

Voetballers hebben nood aan supporters, maar ook aan een goede trainer. Een trainer begeleidt zijn team tijdens de wedstrijd door instructies te geven vanaf de zijlijn. Een goede trainer houdt op elk moment overzicht en leidt op die manier zijn team naar het doel: de overwinning.

Heb jij als doel om anders met eten om te gaan? Ook dan heb je behoefte aan een trainer die alle kneepjes van het vak kent. Iemand die je informeert en motiveert. Voor professioneel en wetenschappelijk advies over voeding en leefstijl ben je bij een diëtist aan het goede adres.

De diëtist gaat met jou op zoek gaan naar een voedingspatroon dat op je lijf geschreven is en coacht je. Door gepersonaliseerde tips op maat van jouw lijf en leven boek je betere resultaten dan dat je op je eentje aan de slag gaat. Een begeleiding door een diëtist garandeert op lange termijn betere resultaten. Ga je samen met je diëtist voor een verandering in levensstijl? Dan krijg je een professionele begeleiding.

Een nieuwe levensstijl moet je voldoende lang oefenen. Zodat die levensstijl op den duur ook een automatisme wordt. Je hoeft er niet meer over na te denken. bijvend zal zijn.

Om ervoor te zorgen dat je jezelf voldoende tijd gunt, is een traject een waardevolle investering.

Een traject geeft je de nodige tijd om jarenlange gewoontes te veranderen. Door te kiezen voor een traject raak je zonder dat je het beseft gewoon aan een gezonde levensstijl. Je leert tijdens het traject om te eten met de focus op lekker eten. Met kleine ingrepen in je voeding bereik je grote resultaten.

you never walk alone